Het was weer genieten voor de kinderen en jongeren tijdens de Golf fun clinic van de RKF!

Met 18 kinderen en jongeren was het een grote en volle clinic, en er werd veel plezier gemaakt en veel geleerd over de boeiende sport Golf. Samen met 3 andere enthousiaste golfprofessionals en vrijwilligers en catering van Burggolf die er voor hebben gezorgd dat het wederom een Topdag geworden is!

De schitterende shirts en caps van Nike met RKF logo werden uitgedeeld aan de kinderen en het feest kon beginnen. "De golfbuggy's werden gestart en richting putting green gereden. Er volgde een uitleg door Robert over de veiligheid op de golfbaan, en wat te doen bij het horen van FORE.

Zodra de eerste puts op de green gemaakt werden zag je dat de jeugd het al enorm naar hun zin hadden.Een wedsrtijdje volgde en de concentratie was groot bij de kids. Daarna werd het onderdeel chippen uitgelegd, en daar zag je ook mooie chips van verschillende afstanden. * Toen tijd voor een heerlijke lunch break * waar men van genoot en energie kon bijtanken voor het volgend onderdeel-de driving range voor de swing.

Door Richard en Robert werd een leuke en goede demonstratie gegeven om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Een aantal leuke tricks als verrassing voor de kinderen,waarna zij zelf in actie kwamen met veel succes en de reacties over het vliegen van de golfballen was luid hoorbaar.

Na deze training zijn we holes gaan spelen in de best bal vorm waar de kinderen meemaken hoe leuk het is om de baan in te gaan en alle slagen te doen. Tijdens de drankjes en hapjes werden de leuke presentjes door Robert uitgereikt,er werd al druk nagepraat over Golf en alle mogelijkheden die de RKF biedt.

De groepsfoto : * "a picture tells a thousand words" * de groepsfoto is het resultaat van een groep lieve en sportieve kinderen waar Robert en alle anderen betrokkenen enorm trots op zijn! De ouders waren ook erg enthousiast om te zien dat de kinderen even alles vergeten en kracht opgedaan hebben ondanks dat het golfen toch vermoeiend is.

Een aantal kinderen gaf Robert aan meer te willen golfen,de afspraken worden gemaakt en tijdens de speech bedankte Robert iedereen hartelijk voor hun inzet!

Bekijk ook de foto's van deze dag!

Bekijk de foto's van: RKF Golf Fun Clinic