Het was erg spannend wat het weer zou gaan doen, maar de kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar vanuit het LUMC / Emma en Sophia Kinderziekenhuis hebben de hele dag zon gehad en een topdag beleefd!

Het was erg spannend wat het weer zou gaan doen,maar de kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar vanuit het LUMC / Emma en Sophia Kinderziekenhuis hebben de hele dag zon gehad en een topdag beleefd!

Met een warm ontvangst werd kennis gemaakt met de ouders en kinderen die zich enorm verheugd hadden om te gaan golfen. Ook de RKF pga -professionals en vrijwilligers hebben een grote bijdrage geleverd aan het succes van de dag.

De Golfbuggy's werden gestart we reden met z'n allen naar de putting-green. Nadat de mooie shirts en caps uitgedeeld waren werd gestart met het putten,chippen.Er werden mooi puts en chips gemaakt,met een spannend wedstrijdje.

Toen volgde er een break met een heerlijk lunchpakketje in het gras om vervolgens naar de driving-range te gaan voor het afslaan. Er volgde een goede uitleg en demonstratie waarna de kids zelf konden swingen,en zij verschillende afstanden maakten.

Na de oefenbaan zijn we een aantal holes gaan spelen wat zij ook erg leuk vonden.De hele middag zat vol met leuke verrassingen voor de kinderen die heel veel plezier hebben beleefd! De glimlach op de gezichten gedurende de hele dag spraken boekdelen!

Even nergens aan denken,het kennis maken van de kinderen met elkaar onderling en veel lachen. Op het terras genoten de kids van de drankjes ,hapjes,patatjes,( met zeezout ),zei een van de kids,geweldig! Na afloop zijn er leuke prijzen (een boekje met tips over Golf met leuke cartoons ) , uitgedeeld waar de kinderen veel aan hebben. De kinderen liepen naar Robert toe om te bedanken voor deze leuke dag en gingen stralend naar huis.

Bekijk ook de foto's van deze dag!

Bekijk de foto's van: RKF Golf Fun Clinic Hitland