19 t/m 23 Augustus 2009 : KLM-Open : Robert speelt mee in de KLM Pro-Am Locatie: De Kennemer Golfclub te Zandvoort.

Robert heeft een geweldige dag beleefd tijdens het spelen van de pro-am met zijn team, met Hans van den Berg (Biomet) en Hans-Willem Dicke (Sportsstrategie) en waaronder ook PGA tourspeler Ross MC Gowan. Een mooie ervaring waarin lachen en Golf en de spotieve competitie uitdaging een leuk geheel vormden. Caddie Simon van Ross had een leuke opmerking voor Robert nadat hij een put te kort liet, Simon zei Robert "You're short of legs" humor! Ross heeft afgelopen jaar ook het Madrid Masters gewonnen en eindigde op de tweede plaats na Lee Westwood in het Dubai World Championship.

In het clubhuis kwam Robert zijn oude voetbal maatje uit de periode van het Nederlands Jeugdelftal waarin zij samen speelden (Marco van Basten) weer tegen en zij gaan weer een rondje golfen in 2010 en altijd leuk weer wat oude verhalen van de voetbal periode op te halen.

Pin High Golftravel heeft een actie gehouden tijdens het KLM Open voor de RKF als support voor de clinics voor de kinderen en jongeren. De RKF dankt Pin High Golftravel wederom voor haar Support!

Op de driving-range ontmoette Robert Jose-Maria Olazabal (die samen met Seve Ballesteros de voorbeelden en helden van Robert zijn), waarop een leuk en boeiend gesprek in het spaans volgde over golf,blessures,het leven en spanje.