Het was spannend zaterdag vanwege de weersvoorspelling van veel regen en onweer. Na de ontvangst reden Ruben en Mickey voor de eerste keer richting driving-range, wat al het beste begin van de dag was. Een korte inleiding over de golfsport en over de verschillende clubs in de tas werd gedaan voor de nieuwste deelnemers en ouders.

De andere groep deed zijn warming-up met de verschillende stokken van pitching-wedge tot de woods. Iedereen was in goeie vorm want er werd weer flink geswingd en er werden mooie ballen geslagen! Tussendoor werden tips gegeven door Roberts collega's Robert en Gerard (PGA-pro's), en zo gaat het niveau van de kinderen stap voor stap vooruit.

Robert nam de tijd om de jongens die met krukken liepen te laten zien hoe zij het beste konden swingen zonder kracht te zetten of te forceren. Deze jongens zijn nog in revalidatie en aangezien Robert dit traject 27 jaar heeft ervaren kan hij hen hierin goed begeleiden.

Na zo'n anderhalf uur werden de lunchboxes op de oefenbaan gebracht en het was even tijd om bij te komen van de eerste sessie. Na de break maakten we 3 groepen om een best-bal op de Par-3 baan te gaan spelen.

Er werd tegelijk gestart en hier en daar klonk gejuich na een mooie afslag, chip, bunkershot of put. Yes!

Er vielen een paar druppels tijdens de eerste hole maar gelukkig zette het slechte weer nog niet door, we hebben de holes uitgespeeld en in totaal was iedere groep in Par geëindigd.

Binnen werd nagepraat over de ervaringen van de dag en werden foto's gemaakt.

Toen het eten geserveerd werd ging het heel hard regenen en de golfdag was super!

Dankbaar werd gedag gezegd met een hug en: tot de volgende ronde.

Bekijk de foto's

Bekijk de foto's van: Golf Fun Clinic 17 september 2011