Ouders en kinderen werden weer hartelijk ontvangen in het clubhuis van Burggolf zoetermeer. De mooie Nike caps en polo's werden uitgedeeld en de kinderen zijn er altijd ontzettend blij mee!

Alle clinics was het altijd zonnig en warm. Maar voor het eerst in 5 jaar moesten we het programma omzetten wegens flinke buien, en met het afslaan op de oefenbaan beginnen in plaats van op de putting green. Een keer wat anders: mede door het verrassingselement was er geen verschil in plezier en enthousiasme.

Na de uitleg en warming-up gingen begonnen de kinderen met het afslaan, eerst 50 meter naar targets met een ijzer 7. Al snel werd er overgeschakeld naar de houten 3 en de driver. Dat is altijd weer leuk om te zien hoe na 10 minuten de swing-opbouw plaatsvindt en om de ballen goed te zien vliegen.

Na ongeveer 1.5 uur afslaan leidde Robert een verrassing in: action painting tijdens de Golf Fun clinic als break. De uitleg en voorbeelden werden aandachtig opgenomen door de kinderen die kort erna zelf aan de slag konden. Het was erg leuk te zien na volle actie van het afslaan de kinderen ineens rustig en geconcentreerd bezig te zien. Zij vonden het super en na een half uur waren er al schitterende kunstwerken klaar.

Trots werd een soort gallery-moment op de oefenbaan gepresenteerd en toen was het tijd voor een heerlijke lunch.

Vervolgens werd met de buggy's naar de holes gereden om als shotgun te starten. In de baan waren weer goede afslagen, chips, bunkershots en puts te zien. Elke keer weer is het indrukwekkend wat een enorme positieve factor golf heeft op de kinderen!

In het clubhuis was het weer nagenieten van een topdag met diner en drankjes voor iedereen.

Tot de volgende ronde!

Bekijk de foto's

"
Bekijk de foto's van: Golf Fun Clinic 9 juni 2012