De ontvangst op een zonnig terras was een ontspannen begin van de dag voor de kinderen en ouders. Vanaf de loungebank was de 18de hole te zien met daarop de RKF-vlag!

Na een aantal oefenputs van verschillende afstanden werd de uitdagende 9-holes putwedstrijd gestart met alle soorten puts: kort-lang-downhill-uphill, side-hill.

Een aantal puts werden in een keer uitgeholed. er werd geconcentreerd geput en na de 9-holes werden de scorekaarten geteld en heeft Joey met 22 slagen gewonnen! Alle kinderen hebben ook erg hun best gedaan.

Een applaus volgde en tijdens de break genoten de kinderen en ouders van een heerlijk luchpakket. Iedereen verheugde zich al om hierna af te gaan slaan.

Op de driving-range werd de basis uitgelegd: grip-stand-balpositie-afstand. Gerard sloeg een aantal ballen met verschillende clubs van sand-wedge tot ijzer 7.

Deze basis namen de kinderen goed over en het gevolg was dat er weer hele mooie ballen werden geslagen met alle clubs.

Na een volle emmer van zo'n 60 ballen, zijn de kinderen al op zoek naar de volgende emmer. Het is zo mooi het enthousiasme te zien, en de wil om zich te verbeteren.

Tussendoor is er een break met trick-shots en funny golf moments door Robert en Thijs en de kinderen hebben erg gelachen om deze momenten.

Na de oefenbaan zijn we richting de eerste hole gelopen, waar twee groepen werden gemaakt. Team 1 van Gerard maakte een mooie par. Team van Robert moest vanuit de bunker en kwam op dubbel bogey. Hole 2 eindigde par voor beide teams, maar uiteindelijk won team 1.

Tegen 17.30 zaten we allemaal onderuit na te genieten van de dag onder het genot drankjes en dinner.

Het is altijd goed te zien dat de kinderen het zo ontzettend naar hun zin hebben en ondanks zware chemo-kuren en/of zware operaties door het golfen weer nieuwe energie opdoen!

Veel dank voor de groep vrijwilligers die ook weer met veel inzet en enthousiasme hebben geholpen!

Tot de volgende ronde!

Bekijk de foto's

"
Bekijk de foto's van: Golf Fun Clinic 24 september 2011