"De kinderen Dennis, Jeroen, Steven en Hannah helemaal Happy tijdens de Meet and Greet met Nike Golf Tour Staff athletes op woensdag 7 september tijdens het KLM Open 2011."

Vol van verwachting reden wij met de kinderen en ouders richting de Hilversumsche Golfclub en om 13.00 uur stonden we op de parkeerplaats voor het clubhuis ,en even later arriveerden de ouders in de golfbuggy's.
In eerste instantie was deze actie gepland op de driving -range ,vervolgens op de putting green van de 18 hole maar door de slechte weersomstandigheden is gekozen om de presentatie voor de Nike Tour truck waar wij werden ontvangen.

De kinderen maakten kennis met de Tour spelers Taco Remkes,James Morrison en Marc Warren en de foto's voor de officiele launch van de RKF Happy Golfbal werden gemaakt. Vervolgens konden de kinderen en kijkje nemen in de Nike Tour Truck waar zij uitleg kregen over de materialen en stokken en functie van de Nike Tour Technician Truck. De verrassing: de schitterende gesigneerde Nike polo's en caps werden uitgedeeld en als een super verrassings cadeau kregen zij ook nog alle 4 een Nike TW golfset! Hun gezichten straalden !Toen zei Dennis,gaan we nu golfen....zo enthousiast!
Daarna konden de kinderen op de putting green de spelers van dichtbij zien oefenen,na een kwartiertje zijn we de baan ingelopen om de spelers van ook van heel dichtbij af te zien afslaan, en dit vonden ze ook heel cool.

Later in de middag begon het heel hard te regenen en na een late afternoon lunch in het clubhuis zijn we naar huis gereden. De kinderen en ouders hebben een geweldige dag beleefd! Namens de RobertKalkmanFoundation willen wij Nike Golf hartelijk danken!

Bekijk de foto's

Bekijk de foto's van: KLM Open 7 september 2011