Swingende RKF Golf Fun Clinic met 15 Champs ( de kinderen ) die de Happy Golfballen ( geluksballen ) op de green slaan vanaf tee 1.

Ondanks de regenachtige zomer hebben we tijdens de Golf Fun clinics altijd zon en warme temperaturen wat mooi op deze golfdagen aansluit. Een grote tafel voor ontvangst was gereserveerd voor de RKF op het terras met uitzicht op de 18 de hole en putting green. Kinderen en ouders die samen deze golfdag beleven is als een korte vacantie dag waarin Golf en Fun centraal staan wat zorgt voor de nodige inspanning en ontspanning.

De ouders werden al snel de caddies ( dragen van de golftassen ) voor de kinderen die liever het ritje met de golfbuggy maken. De caddies op de tour hebben meerdere functies voor de speler. Na de oefen puts zijn we gestart met de wedstrijd die werd gewonnen door Romy, zij had 21 slagen over de 9 holes put wedstrijd. Applaus volgde en de ouders konden ook putten Rond 14.15 werd heerlijk genoten van de lunchpakketjes om na deze break op de driving range te gaan afslaan.

Na de uitleg van de basis en technische tips swingden de kinderen de ballen weer met veel mooie swings de lucht in. De emmertjes met ballen raken alweer snel op en gemiddeld slaan ze easy 2 volle emmers weg en na zo'n 1,5 uur zijn we naar de eerste tee gegaan.
De meisjes mochten starten met afslaan, ( best bal ) en die kwam aan de rand van de green terecht, vervolgens kwam de bal van de jongens op de green zo'n 3 meter van de vlag. Het was spannend want de meisjes moesten hun 2 de put van een meter maken voor de par en de jongens misten voor birdie waardoor een gelijke stand een mooie finisch was.

Op de green hebben we nog een paar leuke fotos gemaakt en met de buggy's richting clubhuis werd gereden. Toen tijd voor lekkere drankjes en en dinner. Na nog een aantal buggy rondjes en in die tijd werden de groepsfotos geprint om mee te nemen. De fotos met en zonder ouders met plezier ontvangen waarna gedag werd gezegd met een zoen en hugh na de heerlijke golfdag.

Tot de volgende ronde!

Bekijk de foto's

Bekijk de foto's van: Golf Fun Clinic 10 september 2011