Op de lounge bank van Hitland in het zonnetje worden de contacten gelegd en kijkt men uit naar de start om 13.00 uur.

Het is elke keer weer zo indrukwekkend te zien hoe de kinderen omgaan met hun zware periodes van chemo’s en operaties! Het eerste dat opvalt is hoe ze doorzetten. Van de ouders krijgt het RKF team een korte update hoe het gaat en hoe ze ervoor staan.

De kinderen gaan fanatiek putten en al gelijk worden de langere afstanden uitgeprobeerd want die korte puts hebben ze als snel gemaakt. De putting-wedstrijd word altijd heel geconcentreerd gespeeld voor verrassende prijzen.

Op het terras wordt van een heerlijke lunch genoten om vervolgens naar de driving range te gaan om daar echt flink in actie te komen. Het golfkarretje die de ballen ophaalt word als bewegend doel gebruikt om te raken en bonuspunten te verzamelen. Gelukkig zit de bestuurder in een kooi en kan hij niet geraakt worden!

Na meer dan een uur afgeslagen te hebben en een aantal breaks met uitleg, tips en fun tricks wordt naar de eerste tee gegaan om een spannende best-ball wedstrijd te spelen.

Op het terras van golfbaan Hitland speelt na afloop een band waar de kinderen direct op reageren door op het podium te gaan dansen! Geweldig te zien dat ze zo spontaan plezier maken, met alle humor die hierbij komt kijken. Tot volgende keer!

Bekijk de foto's van: Golf Fun Clinic 21 september 2013