Alle voorbereidingen waren in de afgelopen maanden goed verlopen en het RKF-team had er weer veel zin in de kinderen blij te maken op de golfbaan.

De kinderen hadden van te voren al per e-mail laten weten dat zij er weer enorm naar uitkeken om deel te nemen aan de RKF Golf Fun Clinics. Samen met hun ouders werden ze ontvangen in de lounge-bank op het zonnige terras met thee, koffie en appelgebak met slagroom.

Vervolgens werd we met uitleg op de putting green gestart, waarna er een 25 minuten durende putting-wedstrijd gespeeld werd over 9-holes.

Vele goede scores kwamen binnen waarbij twee spelers de uitstekende score hadden van 15 slagen. Na een spannende play-off van 2 extra holes kwam de winnaar naar voren.

Een heerlijke lunch break deed iedereen goed zodat er weer genoeg energie was om ballen te gaan slaan op de driving-range.

Na een duidelijke uitleg en demonstratie gingen de kinderen zelf afslaan. Het enorme plezier dat dit gaf was goed herkenbaar voor wie ooit eerder op een RKF Golf Fun Clinic was en de kinderen genoten zichtbaar.

De emmers met ballen waren na een uurtje leeg. Nu konden we het geoefende in de baan in praktijk gaan brengen.

De groepen werden verdeeld over 3 holes en de speelvorm was best-ball. De prestaties van de kinderen was van hoog niveau, zelfs werden er mooie parren en birdies gemaakt onder de bewonderende leiding van de RKF team van PGA-pro's en vrijwilligers.

De scorekaarten en certificaten werden op het terras uitgedeeld onder het genot lekkere drankjes en hapjes.
Bij de afsluiting kreeg het RKF team lieve en fijne reacties van de kinderen en ouders dat zij hebben genoten van deze speciale RKF Golf Fun Clinic.

Bekijk de foto's van: Golf Fun Clinic 03 mei 2014