De kinderen en ouders werden deze dag ontvangen in de Pub op Golfbaan Hitland. Na een regenbui te hebben afgewacht reden we gezamenlijk met overvolle buggy's naar de puttinggreen.

Hier volgde weer een spannende 9-holes puttingwedstrijd, waarbij de kinderen fanatiek aan de slag gingen.

Terwijl het weer langzaam opklaarde, genoot iedereen van een heerlijke lunch. Daarna stonden emmers ballen klaar op de driving range, waar alle kinderen gingen inslaan. Na een aantal goede tips van de RKF professionals, zag je direct vorderingen.

Op hole 1 werd uiteindelijk gestart met het spelen van een “best ball”-spel, waarbij verassend goede scores binnenkwamen. Op hole 18 hebben we met alle kinderen Alexandra toegejuicht, waarna zij mede door dit enthousiaste ontvangst, Strokeplay Kampioen is geworden. Ook is een van de andere vrijwilligsters, Yvonne, op een andere baan kampioen geworden. Niet alleen het team was succesvol, maar ook de kinderen voor zichzelf. Zij ontvingen na afloop van de clinic allemaal een welverdiend certificaat. Na tot slot nog met elkaar gegeten te hebben, ging iedereen voldaan huiswaarts.

Bekijk de foto's van: Golf Fun Clinic 30 augustus 2014