Het weer zag er niet veelbelovend uit waardoor de ontvangst in het clubhuis was. Voor de zekerheid hadden we alle golfsetjes en materialen alvast op de oefenbaan gezet, voor als het zou gaan regenen. Maar toen we de putting green waren kwam de zon al te voorschijn waardoor we het oorspronkelijke programma konden aanhouden.

Door inschrijvingen van nieuwe kinderen en kinderen die meerdere keren hebben meegedaan ontstaat er een leuke mix tijdens de clinics. Vooral de ongedwongenheid en het plezier tussendoor is voor iedereen genieten.

Bij het putten was Joost met 16 slagen over 9-holes de beste score! Erg knap voor de eerste keer. Daarna volgden 17-18-20-23 slagen. Je ziet dat het competitie-element boeiend en uitdagend is!

De verbazing die bij mij nog al eens opkomt wat een kracht en energie de kinderen hebben, want uit ervaring weet ik hoe ziek je je kunt voelen. Maar wat ik ook al te goed weet is dat het golfen je ook weer energie en kracht geeft!

Een aantal jongens hebben hiervoor gehockeyd, maar die sport kunnen zij nu niet meer beoefenen. Toch is het balgevoel een toegevoegde waarde voor hun golfswing.

De lunch konden we ook in het zonnetje doen en vervolgens swingen op de oefenbaan. Ook werden er een aantal tips en tricks uitgevoerd door de pro's, wat leuke 'golf fun moments' opleverde.

Op de 1e tee werden er groepen gemaakt die op verschillende holes gingen starten en een best-bal speelden. Dit Ryder Cup-gevoel van juichen als het goed gaat en oehhh, als net een out gemist word is FUN!
Er werden mooie pars en birdies gemaakt en op de 9e green foto's genomen van een team dat genoten heeft!

Tot de volgende ronde!

Bekijk de foto's van: Golf Fun Clinic 11 mei 2013