In het clubhuis werden de kinderen en ouders ontvangen met heerlijk appelgebak, koffie, thee en koude drankjes. Alle kinderen keken gespannen uit op hole 18 en wilden zelf snel in actie gaan komen.

Er was een mooi uitdagend putting-parcours over 9-holes uitgezet op de glooiende green, waar mooie puts gemaakt werden.

De mix van nieuwe kinderen en een aantal kinderen die al paar keer hebben meegedaan verloopt prima en vormt een leuke competitie.

Marjolein had een score van 19 slagen wat een geweldig resultaat is! Zij leverde trots haar score-kaart in en de anderen kinderen hadden het ook goed gedaan met 20 en opvolgende scores. Jessica's broertje Chris concentreerde zich goed en vonden het ook erg boeiend en leuk.

Ilse en haar vriendje Rickey en zusje Melissa hadden ook een sportieve onderlinge strijd wie minste slagen maakte. Hier was Ilse uiteindelijk degene met de minste slagen. Robin en Joeri maakten ook een aantal mooie puts.

Vervolgens was het afslaan geblazen op de oefenbaan, waar de basis door pro Gerard en Robbert werd uitgelegd met de nodige grapjes en trucjes.

De kinderen gingen vol enthousiasme afslaan en genoten van de actie waarbij ze in snelheid van afslaan kunnen concentreren en uitleven.

Hierna speelden de jongens tegen de meisjes op de par 3 een Best Ball, die op de laatste hole door de meisjes gewonnen werd door een schitterende birdie.

Terug in het clubhuis werd nagenoten van het rijden met de golfbuggy en alle ervaringen en 'golf fun moments' van de dag.

Het is elke clinic weer enorm indrukwekkend te zien hoe de kinderen genieten ondanks de hele zware tijden die zij en hun ouders en familie doormaken! Ook de vrijwilligers van het RKF team hebben het wederom tot een succesvolle golfdag gebracht en staan altijd klaar voor de kinderen!

Een groot applaus van het RKF te voor de kinderen was te horen over de hele golfbaan!"

Tot de volgende Golf fun clinic.

Bekijk de foto's van: Golf Fun Clinic 25 mei 2013