Het zonnetje scheen, de lucht was blauw. Hoe kon het ook anders, tijdens deze RKF golf fun clinic in oktober, hadden we prachtig weer!

De groep bestond uit veel kinderen van jong en oud. De foto's benadrukken het gevoel dat samen golfen en plezier maken geeft. Een aantal kinderen heeft in de afgelopen jaren tijdens de RKF Golf Fun Clinics ervaring opgedaan en is enorm gegroeid en vooruitgegaan in het golfen en swingen.

Voor anderen is het golfen nieuw. Ook dit jaar hebben we veel kinderen kennis laten maken met deze sport. Met het RKF team hebben we weer vele indrukwekkende momenten beleefd: wij maken de zware tijden van de kinderen van dichtbij mee. Het is op die momenten ontroerend om te zien hoe de RKF Golf Fun Clinics veel kinderen kracht en energie geven om door te gaan. Daarnaast is ook het ontstaan van nieuwe vriendschappen tussen de kinderen en ouders is erg fijn om te zien.

Door het enthousiasme van alle ouders, vrijwilligers en PGA-professionals, en dankzij de positieve instelling van de kinderen die het zwaar hebben, wordt er veel geleerd en is de sfeer altijd weer heel bijzonder. We zien alweer uit naar volgend jaar!

Bekijk de foto's van: Golf Fun Clinic 4 oktober 2014