Ook vandaag weer zonnige temperaturen tijdens de volgende Golf fun clinic. Daar zijn we altijd erg blij mee want dat maakt de dag compleet. De ontvangst is elke weer hartelijk en het team vrijwilligers van de RKF is altijd erg begaan met de kinderen: ze staan elk moment voor hen klaar.

Ook vandaag weer zonnige temperaturen tijdens de volgende Golf fun clinic. Daar zijn we altijd erg blij mee want dat maakt de dag compleet.

De ontvangst is elke weer hartelijk en het team vrijwilligers van de RKF is altijd erg begaan met de kinderen: ze staan elk moment voor hen klaar.

Alle tassen staan mooi op rij en de kinderen gaan eerst putten als warming-up en daarna word gestart met de putcompetitie.

Op afstand van minder dan een halve meter maken zij de eerste puts. Dan vanaf één meter, en dan twee meter en dan vier meter… Er wordt gejuicht als een lange put in een keer gemaakt wordt.

Je ziet dat de kinderen alles even vergeten en zich goed concentreren om het beste resultaat te boeken.

Het is elke keer weer zo indrukwekkend om te zien hoe de kinderen zich met vol enthousiasme storten op de clinics ondanks zware tijden van hun behandeling.

Op het terras hebben we een break voor de lunch met verrassing.

Alle golfsetjes worden meegenomen naar de oefenbaan en iedereen pakt al gelijk een club uit de tas en willen direct gaan swingen. Na de uitleg en demonstratie gaan de kinderen van start na het 1-2-3- signaal.

Eerst onwennig na alle informatie maar na zo'n 15 minuten zie je dat ze het zich al snel eigen maken en vooruitgang boeken.

Na zo'n anderhalf uur afslaan gaan we de holes spelen en hier wordt het geleerde goed in praktijk gebracht. Geweldig!

Bekijk de foto's

Bekijk de foto's van: Golf Fun Clinic 15 september 2012