Ook 5 oktober zijn we met een grote groep kinderen en ouders om er weer een geweldig mooie golfdag van te maken.

Ook vandaag zijn we met een grote groep kinderen en ouders om er weer een geweldig mooie golfdag van te maken. Op het terras van BurgGolf Zoetermeeer worden de kinderen en ouders hartelijk ontvangen door het RKF-team en genieten ze van de koffie en thee met appelgebak.

De zon schijnt ook vandaag weer volop en we rijden met de golfbuggy's richting de putting green. Na de basisuitleg door de PGA-professionals gaan de kinderen putten, beginnend met een halve meter en daarna langere afstanden.

Een uitdagend parcours wordt uitgezet en de wedstrijd over 9-holes voor verrassende prijzen begint.

De concentratie en inspanning nodig voor het putten is best intensief en de heerlijke lunchpakketjes komen dan ook op het juiste moment.

Alle golfsetjes en ballen staan even later klaar op de driving range, waar de kinderen na uitleg van wat basisregels aan de slag gaan. Je ziet al na een paar swings dat er zulke mooie ballen geslagen worden, echt super!

Na zo'n twee emmertjes ballen geslagen te hebben wordt het tijd voor het spelen van de par-3-baan. In 3 groepen wordt een best-ball gespeeld en hier en daar hoor je het gejuich over de baan na een mooie swing, chip of put! Ook de ouders krijgen les en genieten enorm.

Na afloop op het terras onder het genot van een hapje en drankje worden de ervaringen en humormomenten gedeeld. Een aantal kinderen wil na het eten weer golfen, zo groot is het enthousiasme.

Op de verlichte driving range slaan we per uitzondering nog een half uurtje ballen en dan moeten we gedag zeggen. Op naar volgend seizoen in het voorjaar !

Bekijk de foto's van: RKF Golf Fun Clinic