Blauwe lucht, een paar wolken en veel zon is wederom het decor voor een geweldige RKF golf fun clinic dag.

Blauwe lucht, een paar wolken en veel zon is wederom het decor voor een geweldige RKF golf fun clinic dag.

De kinderen hebben weer uitgekeken naar vandaag want ze vinden het golfen zo "cool" en zien hun maatjes weer terug of maken nieuwe maatjes.

De ontvangst in de loungebank met appeltaart en drankjes is de altijd de beste start van de dag, om vervolgens rond 13.00 de putting-ronde te starten.

De kinderen nemen plaats in de golfbuggy's en de lach op de gezichten is gestart.

Na goede uitleg van Gerard van de basis van het putten gaan de kinderen van verschillende afstanden oefenen. Leuk om gelijk te zien dat ze heel makkelijk de tips opnemen.

De putwedstrijd, die altijd spannend is, zorgt vandaag dat er veel lage scores genoteerd kunnen worden na 9-holes. Erg goed gedaan dus.

Na een heerlijke lunchbreak is de oefenbaan de volgende uitdaging. Een uitleg en demo met een aantal clubs, plus het laten zien hoever je met de juiste techniek kunt swingen is altijd boeiend.

Na de warming-up word het startteken gegeven om de eerste ballen weg te slaan. Het is altijd zo verrassend mooi om te zien hoe goed ze dit doen ondanks de zware tijden waarin ze zich bevinden!

Op de par-3-holes worden alle soorten geoefende slagen gemaakt en een best-ball in drie teams is de wedstrijdvorm waar vervolgens voor gekozen wordt. Het levert mooie pars en birdies op!

Na de inspanningen is het nog altijd goed weer om te relaxen en na te genieten met z'n allen. Bedankt weer!

Bekijk de foto's van: Golf Fun Clinic 31 augustus 2013