Op zaterdag 29 augustus zijn wij gestart met het tweede deel van de RKF golf fun clinics. Deze clinics werden gehouden op verschillende golfbanen: Golfbaan Hitland, BurgGolf Zoetermeer en heel speciaal was weer de clinic op The International in Amsterdam. Het waren weer mooie dagen en wat een geluk hebben wij gehad met het weer, vaak hebben wij kunnen genieten in het zonnetje.

In juli en augustus kregen wij al veel aanmeldingen van de kinderen. Zij konden niet wachten om samen met hun ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes om met ons te komen golfen. Ook dit jaar zagen wij weer heel veel nieuwe kinderen die met veel nieuwsgierigheid en enthousiasme de Golf Fun Clinic hebben bijgewoond en ervaren. Zij hebben kennis gemaakt met de golfsport en de mogelijkheden die er voor hen zijn, ondanks de zware periode waar ze doorheen gaan. Naast alle nieuwe kinderen, waren er ook weer veel bekende gezichten. Zij maken een grote ontwikkeling door en gaan steeds beter swingen

Vanaf 12.00 uur werden de kinderen op de verschillende golfbanen ontvangen met polo's, caps, koffie, thee, limonade en veel lekkers. Rond 13.00 uur werd gestart met de Golf Fun Clinic. Putten, chippen en tussendoor een lekkere lunch met alle kinderen en ouders op de puttinggreen, chippinggreen of op het terras. Er werd veel met elkaar gesproken en gelachen, waardoor weer veel nieuwe vriendschappen zijn ontstaan.

Na de lunch werden de buggy's voorgereden en volgeladen. Op de drivingrange of oefengreen werd een warming-up gedaan onder leiding van de pro's en vrijwilligers. Vervolgens mochten de kinderen laten zien wat zij konden en werd er gekeken naar wat nog beter kon. Van de pro's en vrijwilligers kregen de kinderen tips, aanwijzingen en regels aangeleerd. Op één been werd geoefend, appels werden gebruikt als tee en Robert liet de kinderen en ouders verschillende golf fun momenten zien.

Vervolgens gingen wij met zijn allen de par-3 baan in om alle talenten en tips aan de ouders, vrijwilligers en professionals te showen. Wat leren kinderen snel! Er waren veel birdies en parren, kortom weer hele goede scores!!

Na het golfen werd met elkaar genoten van een drankje en een lekkere maaltijd. De kinderen kregen een certificaat voor de goede prestaties en de hele leuke dag. Wij hebben weer kunnen genieten met elkaar!

Let's play golf!