Door het team van golfbaan The Dutch en het voltallige RKF-team vam golfpro's en vrijwlilligers werden alle kinderen en ouders voor het 3de jaar met vol enthousiasme ontvangen.

De kinderen konden niet wachten en startten direct met het afslaan en putten van tientallen golfballen.

De opening werd door CEO Niek Molenaar en zijn assistentes Liselotte en Fay gedaan en de oefenballen werden verzorgd door Matthijs, zodat er een spoedige start op de putting green kon plaatsvinden.

Na een spannende ronde putten op de snelle en goed gemaaide greens, werd er fanatiek gestreden tijdens een uitgezet parcours.

De RKF MINI-auto was een enorm succes onder de kleinste golfers en maakte hierbij The Dutch onveilig.

De lunch volgde, waarbij soep, frikadellen en kroketten een smakelijke break boden. Populaire smoothies zorgden voor gezonde en vooral lekkere energie.

De middag begonnen we met het slaan van golfballen en het lopen van een hole, waarbij twee teams werden gevormd. 'Team 1 Kalkman', door Robert en 'Team 2 Muller', onder leiding van Peter Paul Muller.

Spannende putts voor het behalen van een goede par, waarbij het eindigde met een gelijkspel.

De spullen werden gepakt en iedereen kreeg een rondrit in de golf limousine, verzorgd door het team van The Dutch. In het clubhuis aangekomen stond een heerlijke barbecue klaar, waar kinderen en ouders in het zonnetje konden genieten na deze fantastische Golf Fun Clinic. Na een heerlijk ijsje gingen de kinderen en ouders voldaan en vol energie naar huis.

Bekijk de foto's van: Golf Fun Clinic 31 mei 2014