Een heerlijke golfdag in september! De frisse blauwe polo's waren weer uit de kast getrokken en de kinderen hadden er weer enorm veel zin in.

Ook vandaag ontmoetten wij weer wat nieuwe kindjes, die kennis kwamen maken met het golfen en de Robert Kalkman Foundation. Het zonnetje scheen, waardoor wij met z'n allen konden genieten van een kop koffie, wat fris en de heerlijke appeltaart gebakken door...

Uiteraard werd gestart met putten, waarbij de kinderen fanatiek aan de slag gingen en sommigen door eerdere midgetgolf ervaringen uitzonderlijke scores neerzette. Na een break reden de kinderen in de geliefde buggy's naar de driving range en moesten de ouders, bepakt en bezakt met alle golfsetjes lopen. De swings werden door het team van professionals en vrijwilligers weer zo goed mogelijk aangepast, waardoor er weer perfecte scores in de baan werden konden worden genoteerd.

Ook verschillende birdies konden wij op onze RKF naam zetten. Hierna werd met elkaar nog heerlijk genoten en nagepraat op het terras, waarbij Robert een Cheque van Golfclub Hitland in ontvangst nam. Zij hebben dit jaar de goede doelen wedstrijd voor de Robert Kalkman Foundation gespeeld. Bedankt, namens het hele RKF team!

Bekijk de foto's van: Golf Fun Clinic 13 september 2014