Zaterdag 29 april was wederom de opening voor een nieuw Robert Kalkman Foundation Golf fun clinic seizoen. Veel nieuwe kinderen hadden zich ingeschreven vanuit de verschillende ziekenhuizen en samen met de kinderen die al meerdere keren hebben deelgenomen waren de groepen verdubbeld in aantal. Door het enthousiaste en de professionele begeleiding van het RKF team PGA pro’s hebben de kinderen veel nieuwe een leerzame spelelementen en fun momenten ervaren.
Ook zijn de RKF coole score kaartjes gebruikt waar de kinderen hun scores kunnen noteren en nalezen van etiquette en regels op een speelse manier. Het plezier dat wij kunnen zien bij de kinderen en mede dat zij even kunnen genieten geeft heel veel voldoening!

De opvolgende clinics op de verschillende golfbanen waren zeer geslaagd en succesvol en we hebben zoals alle afgelopen 10 jaar heerlijk zonnig golfweer gehad! Samen met hun broertjes, zusjes,vriendjes en vriendinnetjes en ouders is er ondanks de enorm zware perioden ( chemo kuren-behandelingen-operaties) voor de kinderen veel gelachen en plezier gemaakt! Nieuwe Nike polo’s en caps vonden de kinderen weer heel cool en leuk en ontvangen.

De golfbanen kleurden weer lichtblauw en de kinderen konden mooie ritjes maken onder begeleiding in de nieuwe RKF Clubcar golfbuggy en vonden het geweldig!Alle elemementen van putten , chippen, bunker en trick shots, spelen van holes in de baan geven de kinderen een mooie ervaring! Binnenkort gaan we van start met de RKF Golfweekenden en kijken we al weer uit naar het opvolgende deel 2 van de RKF Golf fun clinics.

Foto's van de RKF Golf Fun clinics kunt u hier bekijken.