Zouden we het droog houden? Jawel! Zoetermeer bleef wonder boven wonder droog waardoor de kinderen konden genieten van een mooi dagje fun & golf! Na een glaasje limonade en een stukje appeltaart werden de kinderen en ouders verzocht zich te verzamelen op de putting green waar het RKF team klaarstond...

om het putting parcours uit te leggen. Om te beginnen werden de veiligheidsregels nog eens doorgenomen evenals de bekende ‘FORE!’ houding om de veiligheid voor de kinderen en ouders zoveel mogelijk te waarborgen. Na deze RKF golf fun ronde was het tijd om te genieten van een heerlijke lunch in het clubhuis van Burggolf Zoetermeer.

Na de lunch verzamelden iedereen bij de driving range voor een korte warming-up. Hierna was het tijd voor de kinderen om wat ballen te slaan onder begeleiding van diverse PGA-golfprofessionals. Wat hebben we weer talenten ontdekt! Prachtig om te zien dat de kinderen naast dat ze er ontzettend veel lol aan beleven, ook écht iets leren en steeds beter worden. Daar doen we het voor!

We eindigden de dag met een lekker diner en speelden nog enkele spelletjes voordat we naar huis gingen!