Wederom een zeer geslaagde clinic ondanks de regen! Allereerst begonnen we de dag met een heerlijk stukje appeltaart waarna het RKF team iedereen welkom heette. We konden van start gaan! We trapten af met enkele indoor oefeningen onder begeleiding van diverse PGA-professionals. Er werd...

fanatiek geoefend en er werden mooie scores genoteerd! Hierna konden de kinderen beneden in het Clubhuis meedoen aan een quiz waarbij enkele zeer grappige golfvragen werden gesteld. Ook de ouders deden fanatiek mee!

Na de lunch konden de kinderen zich uitleven op de Driving Range om verre afstanden te slaan. Na een korte 'grip en stand' uitleg werden er teams gemaakt om vervolgens onder begeleiding van een professional te laten zien wat ze hadden geleerd. Gezien de weersomstandigheden besloten we langer op de driving range te blijven en niet de baan in te gaan. Uiteraard werden er tussendoor breaks genomen op de spieren even tot rust te laten komen. 

Na een intensieve ‘driving range sessie’ was het tijd om de dag af te sluiten met een goede maaltijd verzorgd door Restaurant Hit. Al met al; een geslaagde dag!