Met veel enthousiasme en plezier ging afgelopen zaterdag de Golf Fun Clinic op Burggolf Zoetermeer weer van start. Veel kinderen hadden zich ingeschreven om een mooie, leerzame en vooral gezellige dag met elkaar te beleven. De Golf Fun Clinic werd...

geopend met limonade en een lekker stuk taart. Helaas konden we door de regen niet buiten putten, maar dit werd uiteraard sportief opgelost door het RKF team. Het RKF team heeft in het clubhuis van Burggolf Zoetermeer een putparcours uitgezet, waar de kinderen diverse spelletjes en oefeningen konden doen. Vervolgens hadden we met elkaar een heerlijke lunchbuffet. Gelukkig werd het droog en ging ook de zon nog schijnen. 
 
Na de lunch vertrokken we met elkaar richting de drivingrange, waar de PGA- golfprofessionals uitleg hebben gegeven over de veiligheid op de golfbaan. De kinderen konden hierna hun talenten laten zien en zo nodig werden er tips gegeven, zodat de kinderen zich blijven ontwikkelen. Wat een talent!

Alle kinderen gingen in groepjes onder begeleiding van de PGA- golfprofessionals de baan in. Er werden veel birdies en pars geslagen! Na een mooie groepsfoto, gingen we terug naar het clubhuis en eindigden we de dag met een lekker diner. Het was een mooie golfdag met elkaar!