Het RKF- team kijkt altijd weer erg uit naar de start van de RKF Golf Fun Clinics. Vervolgens wordt de golfdag door het team van RKF-golfprofessionals voorbereid. In de afgelopen periode heeft het tweede deel van de RKF Golf Fun Clinics 2021 plaatsgevonden op de diverse locaties. 

De kinderen werden ontvangen met een drankje, iets lekkers een RKF polo en een RKF cap, in het clubhuis van de golfbanen, waar we met elkaar de dag opende. Vervolgens is er na de opening van de dag altijd weer een leuk en uitdagend putting parcours voorbereid. De kinderen krijgen een korte warming-up en gaan onder begeleiding van een RKF- golfprofessional in groepjes aan de slag.
De kinderen hebben geleerd de scorekaarten in te vullen en er werd een spannende putting wedstrijd gespeeld. Er waren super goede scores, iedereen was geconcentreerd en had plezier!
De lunch is vervolgens een goede break na de eerste inspanningen, waarna we met elkaar en de golfbuggy’s richting de driving range gaan. Op de driving range volgt een demonstratie en een afwisselende warming- up. Er worden mooie afstanden geslagen, sommige kinderen konden niet geloven dat de ballen zo ver konden vliegen. Hierbij leerden zij ook, dat niet alleen de afstand belangrijk is, maar ook de richting. Op diverse holes werd er in verschillende groepjes gestart. Er werd Texas Scramble tegen de pro’s gespeeld, waarbij verassende resultaten werden geboekt. 

Het waren weer hele mooie golfdagen, waarbij veel plezier werd gemaakt en nieuwe vriendschappen zijn ontstaan. De kinderen en ouders bedankte de RKF voor deze dagen en in het volgende seizoen gaan we er weer mooie RKF Golf Fun dagen van maken met elkaar!