Het eerste weekend van oktober heeft het RKF Golf Fun Weekend plaatsgevonden. Op vrijdag middag werd iedereen hartelijk welkom geheten met koffie en lekkers. De kinderen en ouders gingen naar de huisjes en samen hebben we heerlijk gegeten. De volgende dag werd er na het ontbijt verzameld, om naar de golfbaan te gaan. Hier werd geoefend onder begeleiding van de RKF Golfprofessionals en gingen we met elkaar de baan in om 9- holes te spelen. Het was mooi golfweer, waardoor iedereen optimaal kon genieten in de baan. Samen hebben we kunnen genieten van een heerlijke lunch op de golfbaan!

Hierna was er mogelijkheid om iets naar eigen keuze te doen of de nodige rust te nemen. In de avond werd er weer heerlijk met elkaar gegeten, werden er leuke spelletjes gespeeld en een mooi feest gevierd. Na een geweldige dag ging iedereen voldaan naar zijn bed. 

De volgende ochtend werd er ontbijt aan de deur bezorgd en was het helaas een regenachtige dag. Er werd veel over het golfen gesproken en gelukkig was er de mogelijkheid te gaan bowlen, darten en poolen met elkaar. Er werd veel plezier gemaakt en nieuwe vriendschappen zijn ontstaan.

Het weekend werd afgesloten met een lekkere pizza, waarna iedereen weer naar huis is vertrokken. Met elkaar hebben we erg kunnen genieten van het hele leuke RKF Golf Fun Weekend.